Dag 2018, welkom 2019!

Beste lezer,

Welkom in deze laatste Middelburgse & Veerse Bode van 2018. Traditiegetrouw vindt u hierin het jaaroverzicht in foto’s. Per maand blikken we terug op het nieuws, vergezeld van bijzondere plaatjes.

Zo kwam voor het eerst de hele familie van Catherina Louws–Janse bij elkaar. De familieleden wonen verspreid over de wereld, maar voor de 100e verjaardag van mevrouw Louws komen ze samen in Middelburg.

En van een enorme verborgen stadstuin, de geboorte van drie witpuntrifhaaitjes, de plechtige uitreiking van de Four Freedoms Awards, de rentree van Trinko Keen en het afscheid van ‘shoarmaboer’ Malak tot drie maanden op adem komen in Middelburg, het komt allemaal langs in dit jaaroverzicht.

Het jaar 2018 was ook zonnig. Zo zonnig dat het buitenbad in Serooskerke een recordaantal bezoekers mag verwelkomen. Na de zomer staat begin oktober weer in het teken van het Kustmarathon-weekeinde in en om Zoutelande. Voor hun bijzondere verdiensten voor de gemeente benoemt de Veerse burgemeester Lein en Leni Lievense, de Kustmarathon-organisatoren van het eerste uur in 2003, tot ereburgers van de gemeente Veere.


Ook in 2019 leest u in de Middelburgse & Veerse Bode wat er in uw buurt, gemeente en in de rest van Zeeland speelt. Voor nu wensen wij u veel kijk- en leesplezier toe met deze speciale eindejaarsuitgave. En alvast een mooi 2019 met veel positief nieuws gewenst!

Het team van de Middelburgse & Veerse Bode[l]