Dirk Vincent (l) en Harry Smaardijk van Techno Janssen.  FOTO MARIELJA TEN BRUGGENCATE
Dirk Vincent (l) en Harry Smaardijk van Techno Janssen.  FOTO MARIELJA TEN BRUGGENCATE Foto: Marielja ten Bruggencate

Techno Janssen gaat voor kwaliteit

VLISSINGEN - De rode zonneschermen van Techno Janssen in de Scheldestraat in Vlissingen zijn alom bekend. Het bedrijf zit al ruim 25 jaar op deze locatie en biedt al meer dan 50 jaar persoonlijke service aan de klanten. Techno Janssen is gespecialiseerd in beeld, geluid, witgoed en klein huishoudelijke apparaten.

DOOR
MARIELJA TEN BRUGGENCATE

Harry Smaardijk en Dirk Vincent vormen een duo waarop klanten kunnen bouwen. De plaatsing, vervanging en reparatie van witgoed en televisies houden de heren in eigen hand.

Leenkoelkast
Wanneer een apparaat van een van de huismerken kapot gaat, sturen zij het niet op naar de fabriek, maar repareren het zelf, ook in de garantieperiode. Daarom zijn de merken Loewe, Siemens en Miele volop in de winkel aanwezig. Van deze merken is Techno Janssen dealer en erkend Repair center.

Reparaties
Indien nodig krijgt een klant in de reparatieperiode een vervangend apparaat te leen. "Net na de kerstdagen belde een mevrouw dat haar koelkast kapot was gegaan. Dat was voor haar heel vervelend. Je kunt eigenlijk niet meer zonder. We zijn er gelijk heen gegaan en hebben een leenkoelkast geplaatst. Haar eigen koelkast hebben we gerepareerd en na enkele dagen weer bij haar teruggebracht. We vinden het belangrijk dat de klant geen hinder ondervindt", vertelt Harry.

Service
Techno Janssen is geen dumpwinkel. Kwaliteit van zowel de producten als de service staat voorop. De service van Techno Janssen is heel secuur. Ze kijken niet op tijd, maar willen zich ervan verzekeren dat de klant tevreden is. Inbouwapparatuur zoals koel-vriescombinaties, vaatwassers en kookplaten behoort tot de specialiteiten van Techno Janssen. "We nemen de zorg voor de plaatsing graag uit handen. Het persoonlijk contact vinden we heel leuk." Ze doen voor iedere klant hun best, om een product te vinden dat past bij de specifieke wensen.

Verbetering
De meeste klanten zijn al wat ouder en sommigen zien op tegen vervanging van een apparaat. Maar aangezien de analoge televisie afgeschaft zal worden, zullen ze uiteindelijk wel moeten overstappen naar een digitaal toestel.
"Als ik in de winkel laat horen hoe een moderne televisie klinkt, zijn veel mensen overtuigd dat de oude beeldbuis vervangen moet worden.
Het komt regelmatig voor dat een klant in de winkel de tv ineens wel weer goed kan horen en de ondertiteling beter kan lezen.
Dan is vervanging een grote verbetering," legt Harry uit.

Loewe
Techno Janssen is dealer van Loewe, een van de betere merken onder de televisies. De toestellen geven haarfijn beeld en het geluid is glashelder. Op deze toestellen kan ook radio geluisterd worden, zonder dat het beeldscherm aan moet staan. De bediening is gemakkelijk en met maar een afstandsbediening. Naast de huismerken kan Techno Janssen ook een heleboel andere merken te leveren. "We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop, zodat ze er jaren mee vooruit kunnen." [l]