Korte berichten

VLISSINGEN
Evensong:
Zondag 4 februari wordt weer de maandelijkse Evensong gehouden in de Sint Jacobskerk, aanvang 17 uur. De Evensong bestaat uit liederen en muziek uit de Engelse traditie. Liturg deze middag is ds. Jacobine Scholte de Jong uit Middelburg. Het koor de Evensingers staat onder leiding van Ineke Wijkhuijs; het orgel wordt bespeeld door Jos Vogel. De Evensong zal ongeveer drie kwartier duren.
'Sla je slag dag': Stichting Wijkcentrum De Burgerij, van Hogendorpweg 58a, Paauwenburg Vlissingen, heeft op zaterdag 3 februari een rommelmarkt georganiseerd van 9.00 tot 13.00 uur, voor jong en oud. Als u nog spullen over heeft kunt u ze inleveren bij De Burgerij. Voor meer info: tel. 0118-855523, weekdagen 13.00 tot 16.00 uur of mail kantoor@wijkcentrumdeburgerij.nl of kijk op www.wijkcentrumdeburgerij.nl
Mini-concert: Maandag 5 februari geeft het koor van de Vlissingse Oratorium Vereniging een mini-concert in het atrium van het woonzorgcentrum Ter Reede in Vlissingen. De dirigent is Pim Overduin. Hij geeft ook toelichtingen bij hetgeen gezongen gaat worden. Jos Vogel begeleidt op de piano. Aanvang: 19.30 uur. Toegang: gratis.
To eat or not to eat, thats the question: Expositie foto's van Marianne Pennarts in Atrium ter Reede Vlissingen, Koudekerkseweg 81, 4382 EJ Vlissingen, dagelijks van 9.00-20.00 uur. Een expositie van een serie van stillevens met een knipoog. In 13 foto's heb ik een voedsel gefotografeerd waarbij er telkens iets is wat onwerkelijk is.
Samen op stap bus: De Samen op stap bus verzorgt leuke en interessante uitstapjes voor 55 + en is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds. Mensen uit de gemeente Vlissingen, worden thuis opgehaald en na afloop weer thuis gebracht. De uitstapjes worden gemaakt onder begeleiding van een chauffeur en begeleider. Het nieuwe programmaboekje voor februari en maart is uit. Er staan uitjes in naar o.a. het Rijksmuseum in Amsterdam, museum MAS in Antwerpen, rondrit over Walcheren, bezoek aan het Binnenhof in Den Haag en diverse optredens in Ter Reede. U kunt het nieuwe programmaboekje gratis opvragen via: samenopstapbus@wvozorg.nl of telefonisch: op maandag-, woens-, of vrijdagmorgen tussen 9.00 en 12.00 uur: 0118-448329. [l]