Korte berichten

VLISSINGEN
Themamiddag:
De Senioren Vereniging Walcheren organiseert op maandag 19 februari een themamiddag in woonzorgcentrum Ter Reede te Vlissingen, Vredehoflaan 370 in zaal 't Speelhuus. Het thema is deze middag 'Zorgplezier en Virtual Reality'. Marloes Henderikx zal een kort praatje houden en daarna een presentatie over Virtual Reality. Na de pauze is er weer bingo met mooie prijzen. Alle leden en niet-leden zijn van harte welkom en de toegang is gratis. Aanvang van de middag is om 13.30 uur. Zaal open vanaf 13.00 uur.
ConcertenVlissingen: ConcertenVlissingen presenteert: Floor Braam, viool en Luis Rabello, piano. Onze 4 viool/piano concerten dit seizoen staan in het teken van de 10 vioolsonates van Beethoven. Duo Braam-Rabello speelt hiervan de bekende Sonate nr. 5, ook wel Spring Sonate genoemd. Zondag 18 februari: Entrée bij de ingang van het Speelhuus.
Vespers in de 40-dagentijd: In de Sint Jacobskerk worden in aanloop naar Pasen op donderdagavond vespers gehouden. Het zijn korte vieringen met gebed, zang en een lezing. Een goede gelegenheid voor inkeer, meditatie en stilte. Deze vespers worden georganiseerd door de Raad van Kerken te Vlissingen. Locatie: Sint Jacobskerk Vlissingen op 15 en 22 februari, 1, 8, 15 en 22 maart, aanvangstijdstip 19.30 uur.

OOST SOUBURG
Eten bij RestoRank:
In de winterperiode elkaar ontmoeten tijdens een maaltijd als je eenzaam bent of weinig financiële middelen hebt. Vrijdag 17 februari in de verbouwde "De Rank", de zaal achter De Wijngaard-kerk in de Kanaalstraat. De maaltijden beginnen om 18.00 uur, de zaal is open vanaf 17.00 uur. Opgave vooraf is noodzakelijk via de volgende telefoonnummers: 0118-465978 of 0118-465132 of via restorank@gmail.com. RestoRank wordt georganiseerd door Evangeliegemeente De Wijngaard, Kanaalstraat 8, Oost-Souburg. [l]