'Ontmoetingen met God' in De Herberg

VLISSINGEN - Vanaf woensdag 21 februari starten in De Herberg aan het Bellamypark in Vlissingen bijeenkomsten in het kader van het thema ‘Ontmoetingen met God’.

Deze bijeenkomsten omvatten 7 + 1 ontmoetingen, die steeds worden gestart met een gezamenlijke maaltijd, gevolgd door een inleiding en onderlinge gesprekken. De bijeenkomsten telt zeven ‘normale’ bijeenkomsten op een avond en één bijeenkomst op een zaterdag. Mensen binnen en buiten de kerk zijn op zoek naar zingeving en levensvervulling. Bijbelverhalen vormen de basis en rode draad van de bijeenkomsten; samen gaan we op zoek naar de persoonlijke betekenis van die verhalen voor ieder van ons. Voor de één is het misschien een eerste kennismaking met geloven, voor de ander kan het een verdieping zijn of wellicht zelfs een nieuwe kijk op geloof. Bij de bijeenkomsten staat ontmoeting centraal: ontmoeting met elkaar, ontmoeting met meer dan 2000 jaar geloofstraditie én ontmoeting met God.

Data en onderwerpen: 21 februari Geloven is altijd anders; 28 februari God ervaren door 3000 jaren; 7 maart Jezus ontmoeten; 14 maart Geloven met een kruis; 21 maart Stilte zoeken, basis weten; 4 april Een manier van leven; 11 april Uitzicht houden; 28 april (zaterdag) Inspiratie vinden.
Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met ds. Wout Alserda, tel.0118-853520, e-mail w.alserda@pkn-vlissingen.nl. [l]