Theo van Teijlingen de troubadour
Theo van Teijlingen de troubadour Silja van Teijlingen

Open tuin concert in sier- en moestuin 't Puntje

RITTHEM - Op zondag 10 juni geeft troubadour Theo van Teijlingen uit Goes een tuinconcert in de sier- en moestuin ’t Puntje in Ritthem.

Met zijn mooie, verhalende teksten en rustige muziek zal Theo proberen nog meer luister bij te zetten, dan er al is. Deze prachtige sier- en moestuin wordt gerund door Matty en Piet Schout uit Yerseke. Van heinde en verre komen mensen om deze prachtig aangelegde tuin van 3000 m2 te beleven, want in geur en keur is er zo veel te zien!

Het concert met Theo van Teijlingen begint om 15.00 uur en in de pauze is er ook gelegenheid om wat koffie, thee of fris te drinken. Tevens is er verkoop van Afrikaanse spullen en Cd’s en boekjes voor het goede doel. En dat goede doel in kinderopvangwerk in Oeganda.

Piet en Matty Schout hebben al jaren gelden besloten dat de opbrengst van de entree van hun tuin naar het werk van Theo’s zus, Els van Teijlingen gaat. Zij geeft leiding aan het Amecetwerk in Soroti, Oeganda. Dit kinderopvangwerk is bekend in Oeganda en ook in Zeeland!

In Oeganda kreeg het opvanghuis Amecet zelfs een speciale vermelding en erkenning van de Oegandese overheid.

Alle ingrediënten lijken aanwezig te zijn voor een prachtige belevenis, deze zondagmiddag in Ritthem. De tuin aan de Rammekensweg 6 te Ritthem is vanaf 13.00 die dag open. Fiets en auto parkeergelegenheid is aanwezig.

Meer informatie op www.t-puntje.nl. [l]

Theo van Teijlingen de troubadour