Afbeelding
Foto:

Dagverse maaltijden voor inwoners van Middelburg

MIDDELBURG - Op 4 juni opent Slagerij Ten Brink een nieuwe Meat & Meals maaltijdkeuken in Middelburg. Meat & Meals biedt dagverse maaltijden die in enkele stappen samen te stellen zijn. De maaltijden zijn dagelijks koud af te halen en gemakkelijk op te warmen in de magnetron of oven.

Meat & Meals is dé keuken van onze slagerij, zegt Jeroen ten Brink. Dit eigentijdse concept speelt in op de wensen van de consument. Niet iedereen altijd tijd heeft om te koken en vanuit die gedachte biedt Meat & Meals vers bereide maaltijden. In het huidige tijdsbeeld moet gemak niet verward worden met ongezond. Meat & Meals biedt hiervoor dagverse maaltijden, die wat dat betreft niets verschillen van een zelf gekookte maaltijd.

De kant en klare maaltijden bieden voor ieder wat wils, omdat de maaltijden helemaal zelf samen te stellen zijn. In drie gemakkelijke stappen kiest de consument, de grootte, een thema (Hollands, Italiaans of Oosters) en combineert de bijbehorende gerechten, vertelt Jeroen ten Brink enthousiast.
Het stappenplan van Meat & Meals wordt duidelijk in de winkel gecommuniceerd. We zijn aan de slag gegaan met lekker recepten en zien deze uitbreiding van ons bestaande assortiment zeker als mooie aanvulling. Naast al deze maaltijden kunt u ook bij ons terecht voor de bekende rauwkostsalades van Groentehal Leijnse die eerder ook in de verspassage een filiaal had. Slagerij Ten Brink Meat & Meals in Middelburg is geopend op 4 juni. Vanaf de openingsperiode kunnen klanten met de strippenkaart meesparen voor een gratis maaltijd. Dat is nog eens een smakelijke manier van kennismaken met Meat & Meals van Slagerij Ten Brink, iedereen is van harte welkom!

Slager Ten Brink, Langeviele 14, 4331 LT Middelburg [l]

Afbeelding