Oefenwedstrijd RCS - FC Dordrecht

OOST-SOUBURG - Zaterdag 30 juni speelt v.v. RCS een oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark De Alblas van de voetbalvereniging RCS uit Souburg om 19.00 uur.

FC Dordrecht is afgelopen seizoen op de 13e plaats van de Jupiler League geëindigd. Wel won FC Dordrecht een periodetitel en speelde nacompetitie voor een plaats in de Eredivisie. FC Dordrecht werd hierin uitgeschakeld door Sparta.

Voor RCS is het een weerzien met onze oud-speler Gerard de Nooijer. Gerard heeft als trainer FC Dordrecht weer op de kaart gezet door met bescheiden middelen de nacompetitie te behalen. Verder speelden afgelopen seizoen nog twee Zeeuwen bij FC Dordrecht, namelijk Julius Bliek (o.a. v.v. Kloetinge) en Karim Bannani (o.a. JVOZ). Voor ons jammer, maar voor Julius hartstikke leuk, heeft hij na een prima seizoen een transfer gemaakt naar Go Ahead Eagles. Van Karim Bannani is nog niet bekend of hij bij FC Dordrecht blijft. Wel heeft FC Dordrecht weer een Zeeuwse speler gestrikt, namelijk Siebe Schets. Een oude bekende van Gerard van de JVOZ. Siebe verruilde FC Twente voor FC Dordrecht.

Kaartjes kunnen in de voorverkoop gekocht worden in de kantine van de v.v. RCS of bij AVA Electro, Kanaalstraat 22 te Oost-Souburg. Tevens vindt er een verloting plaats, waarbij de hoofdprijs een LG smart televisie van 55” (139 cm) is. Deze is geschonken door AVA Electro. [l]