Afbeelding

Swan Market Vlissingen @ De Lasloods

VLISSINGEN - Yes, we gaan weer naar Zeeland! Met de zilte zeelucht, frisse wind en prachtig strand op de achtergrond het ideale decor voor onze Swan Market. Er kan weer volop geshopt en gekeken worden op onze unieke lifestyle markt, aanstaande zondag 15 juli bij De Lasloods in Vlissingen. Dit industriële pand bij de havens brengt ons gelijk in de sfeer van tof design en unieke producten. Het is aan ons om deze stoere plek om te dopen tot onze Swanlocatie. Er is genoeg leuks te doen voor iedereen.



Vanaf zondagochtend 11:00 uur gaan we van start en kan het swannen beginnen! Ben je ook zo’n bewonderaar van handgemaakte producten, richt je jouw huis graag in met de meest unieke interieur items of draag je graag kleding gemaakt van duurzaam materiaal? Je vindt je het er allemaal!

Op de Swan vinden we het belangrijk dat je niet alleen jouw ogen de kost geeft, maar prikkelen we graag meerdere zintuigen. Diverse culinaire deelnemers kunnen niet wachten om hun smaakvolle creaties aan jou te laten proeven terwijl de muzikanten jou ondertussen vermaken met de fijnste deuntjes. Dat klinkt toch als muziek in de oren?!

Met meer dan 100 standhouders creëren we ook deze aankomende editie weer een zo gevarieerd mogelijk aanbod. De Lasloods biedt voldoende ruimte voor een inspirerend dagje Swannen in Zeeland.

Praktische informatie
Event: Swan Market Vlissingen
Datum: 15 - 07 - 2018
Tijd: 11:00-18:00
Locatie: De Lasloods (Tweede Binnenhavenweg 8)
Parkeren: Gratis parkeren, voldoende gelegenheid. [l]