Agenda van 1-8-2018/16-9-2018

AGENDA

Vrijdag 3 augustus

Orgelconcert

12:00 | Sint Jacobskerk

Op vrijdag 3 augustus zal er een orgelconcert zijn in de Sint Jacobskerk van Vlissingen, te geven door Sander van Houten. Deze organist is vaste bespeler van het beroemde Bätzorgel te Den Haag. Het concert begint om 12.00 uur en is gratis toegankelijk. Op het programma staan werken van Bach, Buxtehude en Gardonyi.

Zaterdag 4 augustus

Vlissingen Springt

11:00 | Bellamypark

Ook in 2018 organiseert Stichting Zomerfestival Vlissingen samen Vita Event weer het kinderfestijn Vlissingen Springt. Op zaterdag 4 augustus, voor het grote meezingfeest Vlissingen Zingt, is het Bellamypark eerst voor de kleintjes. Voor een kleine bijdrage kunnen ze de hele middag gebruik maken van alle springkussens!

Zaterdag 15 september

Avondrommelroute Oost-Souburg

14:00 |

Op zaterdag 15 september is de vierde Rommelroute Oost-Souburg. Dit keer is de rommelroute van 14.00 tot 22.00 uur door het gehele dorp. Diverse activiteiten, hapjes/drankjes en natuurlijk rommelmarktspullen worden er die dag aangeboden. Ook zijn er rust/ehbopunten en toiletmogelijkheden. Er is zelfs gelegenheid om wijn van het vat, verse mosterd, azijn en balsamico te proeven. Diverse buren maken er een straatfeest van. Deelnemers kunnen zich inschrijven via https://www.zeelandnet.nl/communities/route-oost-souburg. Deze link staat ook op de facebookpagina. Voor vragen: rommelroute@Zeelandnet.nl.