Mae Uku weer volop in beweging

OOST-SOUBURG - Zaterdag 13 oktober start de werkgroep SouMiKou vanuit het Mae Uku-gebouw, Prins Hendrikstraat 35A, Oost Souburg, de maandelijkse 2e zaterdag-wandeltocht met routes van 5, 10 en 15 km.

Vertrek vanuit het wijkgebouw tussen 8.30-9.00 uur. Individueel of groepsgewijs kan een ieder zijn/haar eigen wandeltempo bepalen. Deelnemers met een eigen wandelboekje worden uiteraard voorzien van een stempel en/of sticker mits nĂ¡ de wandeling zij zich bij Mae Uku weer hebben afgemeld (12.15 uur). Het gebouw is al vanaf 08.15 uur geopend. Inmiddels zijn ook ook de andere werkgroepen volop actief in Mae Uku. Op maandag en woensdag is de werkgroep Ouderen in Mae Uku in de ochtenduren al behoorlijk actief. Ook op maandag vanaf 13.30 uur is de Schoonmaak wekelijks in het gebouw te vinden. Dinsdagmiddag heeft de zanggroep een oefensessie en dinsdagavond is er Line Dance. Donderdag Chinees Bewegingsleer Taiji en Qidong vanaf 19.00 uur.

Het etentje op zondag 7 oktober was georganiseerd t.b.v. alle Mae Uku-medewerkers en vrijwilligers van het Midzomerfeest (MZF)-2018 in de Molukse wijk te Oost Souburg. Zie ook www.mae-uku.nl. [l]