Koorgroep De Vlis-singers
Koorgroep De Vlis-singers

Inloopconcert Koorgroep De Vlis-singers

VLISSINGEN - Op zaterdag 24 november geven koorgroep De Vlis-singers, De Zeeuwse Muzikanten en het Koor Rejoice. Gezamenlijk een inloopconcert. Dit concert zal plaatsvinden in de Sint Jacobskerk te Vlissingen van 13.30 uur tot 16.30 uur.

De Vlis-singers houden een verkoop van o.a. adventsstukken (bloemen), zelfgemaakte (kerst) decoraties en koffie/thee met iets lekkers.

Koor Rejoice - Westerhaar
Opgericht door oud leden van het voormalige jeugdkoor die na een reünie besloten om een nieuw koor op te richten. Na veel repeteren gingen wij samen op weg, en hebben wij heel veel plezier in het zingen en muziek maken voor een ieder die, in welke vorm ook, ons wil horen.Het koor staat o.l.v. Alien Vos.

Koorgroep de Vlis-singers
Is een groep van rond de veertig zangers en muzikanten die met een repertoire van hedendaagse, vlotte christelijke liedjes, regelmatig een bijdrage levert aan (kerk)diensten en vieringen o.l.v. Epjan Kwast. De meeste liedjes worden driestemmig gezongen en begeleid door een combo met o.a. Piano, Klarinet en Dwarsfluiten.

Orkest de Zeeuwse Muzikanten
Is een professioneel orkest en bestaat uit enthousiaste musici met en zonder een beperking o.l.v. René Koelemaij. Onze muzikanten weten met hun enthousiasme en muzikaliteit het publiek altijd weer te treffen. We spelen zowel klassieke muziek als populaire en musicalnummers.

Versterking
Koorgroep De Vlis-singers wil graag het combo versterken met een Drummer, Gitarist, Violist, Fluitist en (reserve) Pianist en voor ons koor zoeken we nog zangers en zangeressen. Heb je interesse? Neem dan contact op met Epjan Kwast via 0118-415143 of mail naar: teamk@zeelandnet.nl
Het inloopconcert is toegankelijk voor iedereen en de toegang is gratis! Er staan ook kraampjes van Goede Doelen: KIKA, Wereldwinkel Vlissingen, Juntos Cintigo, Compassion, Hope Force Haiti, Terre des Hommes, SriLanka. [l]