De voorstelling Hollands Glorie FOTO MFC KLOOSTERHOF
De voorstelling Hollands Glorie FOTO MFC KLOOSTERHOF Foto: Hollands Glorie

Podium Kloosterhof klaar voor 2018

HOOGERHEIDE - "Wat hebben we een goed begin van theaterseizoen 2017-2018 achter de rug", glundert voorzitter Marinell Bruys van Podium Kloosterhof. "Met de twee uitverkochte concerten van The High Kings in november schreven we geschiedenis.

Voor het eerst waren er niet alleen gasten uit Nederland en België aanwezig, maar verwelkomden we ook mensen uit Duitsland, Noorwegen, Zweden en de Verenigde Staten in ons gezellige, kleine theater in Hoogerheide." De vrijwilligers van Podium Kloosterhof kijken dan ook vol verwachting uit naar de tien voorstellingen die in de tweede helft van het theaterseizoen op het programma staan.
De energieke band Vezpa neemt het publiek op zaterdag 17 maart via leuke verhalen mee op reis naar de aanstekelijke popmuziek uit de jaren 50 en 60 in hun gloednieuwe show. Jan Rot treedt op zondag 22 april om 14.30 uur op met mooie verhalen, fijne hertalingen en eigen liedjes uit de jaren 80. Op zaterdag 12 mei brengt The Fats Domino Tribute Band een spectaculair eerbetoon aan Fats Domino.' 'Speciale aandacht verdient Hollands Glorie op vrijdag 23 februari', zegt Marinel. 'Deze voorstelling draait om het liefdesleven van Rubens, Rembrandt en Van Gogh. Het is een reis in ruimte en tijd langs de schatten van de Hollandse en Vlaamse schilderkunst met prachtige beelden, mooie verhalen en schitterende muziek van Flairck-gitarist Hans Visser, accordeon-gigant Irena Fillippova en actrice Bruni Heinke.

Toneel

Op vrijdag 2 maart speelt Theaterproductiehuis Zeelandia de reprise van Coupure, een theaterstuk met twee acteurs over de watersnoodramp van 1953. Op zaterdag 24 maart brengt Het Echt Antwaarps Teater hun nieuwe productie Hotel Mama en er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Cabaret

Is het uw voornemen om vaker te lachen in het nieuwe jaar, dan kan dat bij drie geweldige cabaretiers. Op zaterdag 3 februari treedt Nathalie Baartman op. Haar voorstelling Voest (Twents voor Vuist) gaat over de terugkeer van deze geweldige cabaretière naar Twente en over verlangens naar meer zachtheid onder de mensen en naar echt contact. Op zaterdag 3 maart reist William Boeva uit Antwerpen naar Hoogerheide. Podium Kloosterhof is er trots op om Jörgen Raymann op zaterdag 14 april te ontvangen met Zo Kan Het Ook 2.0.

Kaartverkoop

Alle informatie over de voorstellingen vindt u op: www.podiumkloosterhof.nl. Tot 30 minuten voor aanvang van een voorstelling kunt u online kaarten bestellen voor een voorstelling. Kaarten zijn ook te koop in MFC De Kloosterhof in Hoogerheide. Tel. 0164-620221. [l]