Blije gezichten op de groepsfoto FOTO COOPERATIEFONDS
Blije gezichten op de groepsfoto FOTO COOPERATIEFONDS Foto: COOPERATIEFONDS

Flinke donaties voor Woensdrechtse verenigingen

WOENSDRECHT - Verenigingen uit Woensdrecht hebben een flinke opsteker gekregen. Tijdens de de uitreiking van de donaties vanuit het Coöperatiefonds ontvingen zij duizenden euro's. Het grootste bedrag, 2.250 euro, werd toegekend aan Vogelvereniging De Zuidwesthoek.

DOOR HANNEKE MARCELIS

Het Adolphine-toneel uit Ossendrecht ontving een bijdrage van 1.950 euro voor het bouwen van een nieuw decor. Gemengd Koor Sugar and Spice kreeg 2.000 euro voor het organiseren van speciale optredens binnen Woensdrecht.

WVV '67,De Klimaatneutrale Voetbalclub, ontving een bijdrage van 1.300 euro voor de plaatsing van zonnepanelen. Als laatste kreeg Show- en Twirlvereniging Re-Creation ontvangt een bijdrage van 1.000 euro voor de organisatie en uitvoering van theatervoorstellingen van 'The Oscars'. Vogelvereniging De Zuidwesthoek gaat haar geld gebruiken voor de aanschaf van LED-armaturen.

Coöperatiefonds

Bij de uitreiking op 11 januari ontvingen 21 organisaties uit handen van directievoorzitter Ed Vreman een cheque voor hun project. De totale waarde van de donaties bedroeg ruim 66.000 euro. De doelstelling van het Coöperatiefonds is het bevorderen en ondersteunen van initiatieven die gericht zijn op versterking van (sociaal)economische, culturele en maatschappelijke ontwikkelingen in het werkgebied van Rabobank Zuidwest-Brabant.[l]