OSSENDRECHT - Het is bijna weer zover, de jaarlijkse kijkavond op de Remise te Ossendrecht. Vorig jaar bestond Stichting Wjeeldrecht 22 jaar, dit jaar organiseert zij samen met de bouwclubs voor de 22e keer een kijkavond.

Een kijkavond die elk jaar hard nodig is voor de financiƫle kas. Op de remise zijn 10 clubs gevestigd en de kijkavond en rommelmarkt (22 juli) zorgen ervoor dat kan worden voldaan aan overkoepelende kosten van onderhoud.
Elk jaar word het lastiger voor de clubs om het financieel rond te breien en dat geld niet alleen voor de Remise het is een alom gehoord geluid. Ook het teruglopende bezoekersaantal op de kijkavond zorgt voor minder inkomsten.
De clubs blijven echter vol enthousiasme bouwen en hopen met een kijkdag (december jl.) en de aankomende feestavond ook nieuwe bouwers aan te trekken. Maar bovenal samen met het publiek genieten van wat er toch weer gebouwd is onder het genot van een lekker potje bier.
De Remise hoopt op een geslaagde avond met een grote opkomst. Mede dankzij buurtplatform Woensdrecht en het 22e jubileum rijd de bus, die zij jaarlijks laten rijden, gratis.
Zien zij u ook?! Vrijdag 9 februari vanaf 19.30 uur Remise terrein te Ossendrecht. [l]