Oranje Bal 'Wij gaan wel naar het WK'.
Oranje Bal 'Wij gaan wel naar het WK'. Birgit van der Lee

Ier Eddut Oranje Bal

HOOGERHEIDE - In tegenstelling tot het Nederlands elftal, dat gedoemd is om zich thuis op de bank te zitten vervelen, hebben de muzikanten van Ier Eddut uit Wjeeldrecht wel kans gezien zich te kwalificeren voor het WK.

Na diverse zware voorrondes wisten de muzikanten zich uiteindelijk op 11-11-2017 wederom definitief te plaatsen voor de eindronde van het Wjeeldrechts Karnaval.
De band hoeft echter niet alleen naar het WK te gaan, zij mogen zich tijdens de eindronde moreel laten ondersteunen door supporters, echter het aantal plaatsen is beperkt in Wjeeldrecht. Omdat Ier Eddut zich al jaren gesteund weet door een grote schare supporters heeft de band dan ook besloten om een laatste kwalificatieavond te organiseren, waarbij supporters kunnen proberen zich te verzekeren van tickets voor het Wjeeldrechts Karnaval.
Deze kwalificatieavond vindt plaats op zondag 11 februari in Cafe Zaal de Boulevard te Wjeeldrecht. De poorten van deze WK tempel openen zich om 20.30u.
Diverse collega bandjes van Ier Eddut, waaronder ’t Nuk me Niks, Op ut Leste Nipperke en De Zwiebels (Den Haag) zullen de avond muzikaal begeleiden. Ook Prins Fon en zijn gevolg zullen aanwezig zijn bij de kwalificatiestrijd die deze avond wordt gevoerd. De’n Oogeid en zijn gevolg zullen zelf ook actief deelnemen aan de wedstrijden omdat zij er ook nog niet van verzekerd zijn dat ze Ier Eddut mogen vergezellen op het WK.
Dresscode voor de kwalificatieavond is Oranje. Wie: Ier Eddut. Wat: Oranje Bal 'Wij gaan wel naar het WK'. Waar: Cafe zaal de Boulevard, Hoogerheide. Wanneer: 11 februari 2018, aanvang 20.30u.[l]