Afbeelding

Podium Kloosterhof

HOOGERHEIDE - Zaterdag 3 maart, 20.15 uur in MFc de kloosterhof, cabaret/comedy met William Boeva.

De Vlaamse stand-upcomedian William Boeva is beroemd in eigen land. Nu is hij klaar om Nederland te veroveren. Dat William een groot komisch talent is, blijkt uit het feit dat hij op dinsdag 23 januari jl. te gast was bij ‘De Wereld Draait door’! Na zijn eerste succesvoorstelling ‘Megalomaan’ begon het leven van William Boeva op een rollercoaster te lijken. Nu de rit voorbij is en hij weer met beide voeten op de grond staat, blijft er een onbehaaglijk gevoel in de maag over. Waarderen de mensen hem nu om wie hij echt is? Of om wat hij doet? Of omdat het moet? Bij elk antwoord verschijnt er een nieuwe vraag. Tijd om de knop in zijn hoofd om te draaien, de boel te resetten en opnieuw op te starten. In zijn nieuwe voorstelling ‘Reset’ is William nóg sneller, nóg scherper en nóg verrassender.
William Boeva staat bekend als de grappigste dwerg der Lage Landen. Hij heeft namelijk dwerggroei en maakt grappen over het feit dat hij klein is. Als u via ‘Uitzending gemist’ de uitzending van ‘De Wereld Draait Door’ van dinsdag 23 januari terugkijkt, zult u zeker kaarten willen bestellen voor zijn nieuwe voorstelling. Wees er snel bij!

Toneel
Vrijdag 2 maart, 20.15 uur, theaterproductiehuis Zeelandia met een reprise van ‘Coupure’. “Deze twee mensen leven nog, maar de loop van dat leven heeft hun bewegingsruimte sterk ingeperkt. Figuurlijk (…). Ook letterlijk, op het toneel, is die ruimte er niet. (…). Een theaterstuk over de watersnoodramp van 1953 – nu 65 jaar geleden – schreef Heleen Verburg een zachtaardig stuk over de harde werkelijkheid, een aangrijpend verhaal over littekens die nog elke dag pijn doen. Het is een fictief dubbelportret – anno nu - van een man en een vrouw die slachtoffer werden van de watersnoodramp. Het is al zo lang geleden, die ramp van 1953. Die dag waarop zij haar kind verloor en hij een beslissing nam die hem zijn leven lang zou blijven achtervolgen. Zij hebben beiden verschrikkelijk hun best gedaan dat ene kleine grote stukje uit hun leven te knippen. Om te vergeten of juist niet te vergeten. Het is ze niet gelukt. Natuurlijk niet. Het leven laat zich niet knippen. En nu ontmoeten ze elkaar bij de bushalte. De man en de vrouw.

Muziektheater/concert
Zaterdag 17 maart, 20.15 uur, Vezpa met ‘From Memphis to Liverpool’,een avond golden oldies uit de jaren 50 en 60. De energieke band Vezpa neemt het publiek via leuke verhalen mee op reis naar de aanstekelijke popmuziek van de jaren 50 en 60 in hun gloednieuwe show. From Memphis to Liverpool is een onvergetelijke live-ervaring waar het plezier van afspat! Een feestje!

Reserveren
Kaarten bestellen kan via www.podiumkloosterhof.nl (geen extra kosten aan verbonden) Kaarten zijn ook te koop in MFC De Kloosterhof in Hoogerheide. Of per telefoon 0164-620221 (spreek evt. de voicemail in). Plaats: MFC de Kloosterhof, Huibergseweg 3b. Gratis parkeren. [l]