Nederlaag Hotak'68 1

HOOGERHEIDE - In de 3e divisie poule C kreeg het 1e bezoek van TTCV Van Herwaarden 1. Jammer genoeg moesten de Hotakkers het onderspit delven, uitslag 3-7. Door deze nederlaag bekleedt het eerste de laatste plaats in de poule. Peter van Oevelen (2) en Gert Gosselink namen de 3 punten voor hun rekening.

Tanaka 2 uit Etten-Leur was de tegenstander van Hotak’68 2. De punten werden mooi verdeeld, 5-5. Voor de Hoogerheidenaren waren Dennis Overbeeke en Edwin Kommers 2 maal suuccesvol en ook het dubbel werd nog in winst omgezet.

Hotak’68 3 kreeg klop van het 1e team van De Pin Pongers uit de Wouwse Plantage, 3-7. Het lijkt erop dat het een pittige competitie gaat worden voor het 3e. Roland van den Heuvel kon, ondanks de nederlaag, terug kijken op een uitstekende prestatie; 3 overwinningen.

In de 4e klasse A verloor Hotak’68 4 met dezelfde cijfers, ook 3-7. Door opgave van speler van tegenstander TTC Middelburg 9 kregen de Hotakkers 2 punten cadeau. Het 3e punt kwam op naam van Miranda de Bil.

Door een mooie overwinning (7-3) op Die Meede 7 handhaaft het 5e zich in de middenmoot in de 5e klasse C.

Alfons Govers was bijzonder goed op dreef, 3 zeges. De overige 4 punten werden binnengesleept dor Cees Adriaanse (2), Theo den Ouden en het dubbel.

In de 7e klasse C herstelde Hotak’68 6 zich knap na de zware 2-8 nederlaag van vorige week. Tanaka 7 werd op een 6-4 nederlaag getrakteerd. Rudy van Leeuwen was de gevierde man met 3 overwinningen. De overige 3 punten kwamen op naam van Claudia van der Poel, Gilda Knaven en het dubbel.

Jeugd

In de landelijke kampioensgroep poule A kreeg het 1e jeugdteam bezoek uit Venray, Red Stars 1. De Limburgers bleken net iets sterker, 4-6. Bart-Jan Boudestein tekende voor 2 overwinningen. Dennis en Davy Hu konden beide 1 overwinning toevoegen aan hun palmares.

Hotak’68 2 kreeg bezoek uit Boxtel, Taverbo 1. Het werd een spannend gevecht met een 5-5 gelijkspel als resultaat. Zowel Yoerie Aarden als Bas Suijkerbuijk wisten 2 maal te winnen, ook het dubbel werd nog in winst omgezet.

In de 5e klasse A moest Hotak’68 3 het opnemen tegen TTC Middelburg 5. De Zeeuwen werden met maar liefst 10-0 van het kastje naar de muur gespeeld. Maarten van Zundert, Joey Belloni en Kyana Vroomen wonnen derhalve ieder 3 maal. En als kers op de taart werd ook het dubbel nog in winst omgezet.

In de startersklasse won jeugd 4 wederom, nu met 4-1 van Smash’76 3 uit Sint Annaland. Larissa kil won beide enkelspelen. De andere 2 punten werden verzilverd door het dubbel en Tobias van Geffen.

Patafeltennis

Mark Alberti wint goud op de Open Zuid-Hollandse kampioenschappen.

Bij Doing in Zoetermeer werden op 10 februari de Open Zuid-Hollandse Kampioenschappen gehouden voor spelers met een beperking. Er werd gestreden in 3 klasses, gerangschikt op sterkte. Mark werd ingedeeld in de B-klasse die bestond uit spelers die uitkomen in de 3e en de 4e klasse paratafeltennis. In een spannende 6-kamp werd Mark ongeslagen kampioen en mocht zo de gouden beker in ontvangst nemen. [l]