Rommelmarkt Basis Goodwill Fonds

WOENSDRECHT - Op woensdagmiddag 18 april organiseert het Basis Goodwill Fonds van de vliegbasis Woensdrecht een rommelmarkt, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het Basis Goodwill Fonds. De rommelmarkt zal buiten de vliegbasis plaatsvinden in of bij het Basis Informatie Centrum, gelegen naast de hoofdpoort van de Vliegbasis Woensdrecht. Opening rommelmarkt is om 13:00 uur.

Het Basis Goodwill Fonds (BGF) van de Vliegbasis Woensdrecht ondersteunt vooral medewerkers van de vliegbasis Woensdrecht, die om wat voor reden dan ook, in een sociaal minder klimaat terecht zijn gekomen.

Daarnaast ondersteunt het BGF goede doelen in de nabijheid van de Vliegbasis, die een donatie heel goed kunnen gebruiken en die een zekere mate van verbondenheid met de Vliegbasis hebben.

Donaties

De financiële middelen die het Basis Goodwill Fonds tot haar beschikking heeft, komen grotendeels uit donaties van medewerkers van de Vliegbasis Woensdrecht. Verscheidene malen per jaar wordt er door of vanuit het Basis Goodwill Fonds een actie opgezet om deze financiële middelen uit te kunnen breiden. De wielerploeg van de vrienden van het Basis Goodwill Fonds is daar een mooi voorbeeld van. Deze vrienden ploeg organiseert 1 keer per jaar een tourrit “De 100 km pijl van Vliegbasis Woensdrecht” , waarbij de opbrengst gedeeltelijk of in zijn geheel naar het Basis Goodwill Fonds gaat. Stichting Vlinderkind heeft hier ook de mooie vruchten van kunnen plukken.

Vanzelfsprekend hoopt het Basis Goodwill Fonds op een mooie opkomst om op deze manier de financiële middelen weer aan te kunnen vullen en mensen die een wat mindere periode beleven, te kunnen blijven ondersteunen.

Eenieder is van harte uitgenodigd om deze mooie rommelmarkt te kunnen bezoeken, ook dus mensen, die niet werkzaam zijn op de Vliegbasis Woensdrecht! [l]