Korte berichten

OSSENDRECHT
Het Getij:
Ontmoetingsplaats voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten. Maandag 9 april in Bergen op Zoom middag lichtzakken versieren t.b.v. Samenloop voor Hoop. Dinsdag 10 april in Bergen op Zoom middag tassenhanger met kralen maken t.b.v. Samenloop voor Hoop; in Ossendrecht ochtend ontspanningsoefeningen. Woensdag 11 april in Bergen op Zoom ochtend: workshop speksteenbewerken; in Ossendrecht ochtend workshop breiboezem. Donderdag 12 april in Bergen op Zoom middag workshop handwerken; in Ossendrecht ochtend workshop tiffany en glas in lood in Huijbergen. Nadere informatie over Het Getij: www.inloophuishetgetij.nl. Info: Bergen op Zoom 06-22823504; Ossendrecht 06-22823531.
Lezing: Op 11 april zal Peter Blommerde een lezing geven over de invloed van de bodemgesteldheid op de groei van planten in MFC de Drieschaar. Aanvang 19.30 uur.
Lezing: De voorzitter van de Adolphinestichting heeft afgelopen oktober een reis naar China gemaakt. Hij heeft hier de plaatsen bezocht, waar de H. Zuster Marie Adolphine heeft geleefd en gewerkt en waar ze uiteindelijk ook is vermoord. Deze reis heeft op hem veel indruk gemaakt. Deze indrukken wil hij graag delen met degenen die hiervoor belangstelling hebben. Op zondag 8 april om 14.30 uur in de Adolphinekapel, Adolphineplein in Ossendrecht zal hij een presentatie geven. Aan de hand van dia's en een film wil hij u meenemen op zijn reis. De toegang is gratis.
Reparatiecafé: Elke 2e woensdagmiddag van de maand open in De Drieschaar. Dus ook weer op 11 april van 14.00-17.00 uur. MFC De Drieschaar, De Ploeg 11. Kosten? Er staat een fooienpot. Informatie? Ad van de Korput: 06 53640877.

WOENSDRECHT
Repaircafé: 14 april reparatiecafé 's middags geopend in de Drieschaar. Kom langs en geef je spullen een tweede leven. Kosten: er staat een fooienpot. [l]