Gezellig stelletje
Gezellig stelletje M den Ouden

Zilvermeeuw Nieuws

WOENSDRECHT - Zondag 15 april was het weer een mooie zonnige dag. Wederom was de Zilvermeeuw in grote getale aanwezig in Laco zwembad Hoogerheide.

Op deze mooie zondagmiddag organiseerde ZDF uit Rucphen de vierde recreantenwedstrijd en samen met zwemmers van de Zilvermeeuw, de Krabben, de Wildert, DIO, AquaDream, de Meermin en de ZWH werd het een warme, maar mooie en sportieve wedstrijd. De 17 ingeschreven Zilvermeeuwtjes lieten maar weer eens zien dat ze goed getraind hebben de laatste weken. Wederom wonnen zijn het estafettetrofeetje voor de “grote” estafette
Individueel was het ook superspannend en met mooie resultaten voor de Zilvermeeuw. Vanwege enkele nieuwe deelnemers waren er in totaal 13 nieuwe tijden, maar ook nog eens 19 persoonlijke tijdsverbeteringen. Bovendien waren er 21 podiumplaatsen te verdelen onder de Zilvermeeuwzwemmers, te weten 9x goud, 7x zilver en 5x brons.

Clubkampioenschappen
De recreanten trainen nog dapper door, want in mei is hun laatste wedstrijd in de vorm van een toernooi en zijn er in juni ook nog de clubkampioenschappen.
Maar eerst gaan de wedstrijdzwemmers volgende week naar Zundert voor hun laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Informatie over de Zilvermeeuw is te vinden op www.zvdezilvermeeuw.nl [l]

Gezellig stelletje