Zilvermeeuwrecreanten en Masters in aktie.
Zilvermeeuwrecreanten en Masters in aktie. M den Ouden

Druk weekend voor ZV de Zilvermeeuw

WOENSDRECHT - Het Hemelvaartweekend van 12 en 13 mei was een goed gevuld weekend voor de Zilvermeeuw.
Zaterdagmiddag vond in Laco zwembad Hoogerheide een gezellig recreantentoernooi plaats met een zestal andere verenigingen uit de regio.

De veertien jonge Zilvermeeuwen zwommen daar de sterren van de hemel in hun laatste wedstrijd van dit seizoen. Na de individuele spannende races, werd uiteindelijk de Funestafette gezwommen met alle zwemmers door elkaar. Dit leverde nog hilarische taferelen op. Afgesloten werd met een 50m- race tussen de coaches.
Individueel waren er bij de Zilvermeeuw vier nieuwe tijden en zeventien persoonlijke records weggezet. Ook mochten zij elf medailles in ontvangst nemen waarvan zeven gouden, twee zilveren en twee bronzen.
De seizoensbeker ging deze keer naar de Meermin uit Steenbergen, de Zilvermeeuw eindigde op een mooie tweede plaats.
Op zondag de 13e, bovendien op Moederdag, vertrokken drie Zilvermeeuwmasters naar Vlissingen voor de derde wedstrijd van de Zuidelijke Cirkel. Een gezellige, vlotte wedstrijd werd het in het mooie Vrijburgbad. Uiteindelijk bleken er twee persoonlijke tijden verbeterd te zijn door Mariska Boeykens.

Programma
In het Pinksterweekend wordt er niet gezwommen, maar is het weer tijd voor het o-zo-gezellige Zilvermeeuwkamp. Ruim twee dagen lekker weg met elkaar, weinig slapen en veel plezier maken.
Informatie over de Zilvermeeuw is te vinden op www.zvdezilvermeeuw.nl[l]

Zilvermeeuwrecreanten en Masters in aktie