Harmonie Concordia tijdens een optreden
Harmonie Concordia tijdens een optreden Dick Vermaas

Conga Summerfestival

WOENSDRECHT - Harmonie Concordia mag dit jaar maar liefst 90 kaarsjes uitblazen en dat moet gevierd worden.

Op zaterdag 23 juni zal Concordia met haar jubileumconcert, een zomers festival, in theater De Maagd de Conga Summer inleiden. Met nummers als Despacito van de Puerto Ricaanse zanger Luis Fonsi en natuurlijk een medley van de ster van de Latinmuziek Gloria Estefan, brengt Concordia u naar het zonnige Latijns-Amerika.
Omdat het zoveel leuker is om je verjaardag met anderen te vieren, is er muzikale begeleiding door Slagwerkschool RondomTrom. Wij zijn ook bijzonder blij op de samenwerking met stichting BOV. De Bergse Operette Vereniging heeft inmiddels een klinkende naam in de musicalwereld. Zowel in 2017 als in 2016 werd zij geƫerd met een prijs. In 2016 won de BOV met Petticoat de prestigieuze Amateur Musical Award en een award voor de beste mannelijke hoofdrol. In 2017 kreeg ze met the Wiz de award voor de Beste Amateur Musical Comedy. Samen met de BOV brengt Harmonie Concordia nummers uit bekende musicals zoals Cats en West Side Story. En als opwarmer, voordat Abba na meer dan 30 jaar zelf weer op de planken verschijnt: Mamma Mia.
Dit afwisselende concert, zaterdag 23 juni om 20.00 uur, belooft een spetterende, zomerse avond op te leveren. Kaartjes zijn te bestellen via het ticketbureau van De Maagd (www.demaagd.nl) of rechtstreeks te kopen aan de cultuurbalie van het cultuurbedrijf (Steenbergsestraat 6)[l]

Harmonie Concordia tijdens een optreden