Mark Aberti, vol in actie.
Mark Aberti, vol in actie. Patrick van Loon

Mooie resultaten Hotakkers op NK Paratafeltennis

HOOGERHEIDE - Mark Alberti zoefde als ware door de poulefase heen. In vier partijen gaf hij maar twee sets af, onder toeziend oog van Frans Verboven.

Hierna kwam de kwartfinale waar Mark een bye kreeg door zijn 1e plek in de poule. In de halve finale trof Mark een taaie tegenstandster. De wedstrijd golfde op en neer, helaas ging de 5e en beslissende set nipt naar de tegenstandster (9-11). Gelukkig kon Mark zich herpakken om de 3e plaats en won na een 3-1 zege een mooie bronzen medaille.
Bas Rongen moest zijn eerste wedstrijd tegen de favoriet beginnen. Hij kwam met 0-2 achter maar o.a. door enkele tips van Frans Verboven kwam hij terug tot 2-2 en in set 5 zelfs op een 8-6 voorsprong. Door verkeerde opslagkeuze gaf hij de wedstrijd toch nog weg, derhalve een 2-3 nederlaag. De wedstrijden hierna werden gewonnen en Bas Rongen kon tevreden zijn met de zilveren medaille.
In het dubbelspel mochten beide Hotakkers het gaan doen in de 3e klasse aangezien hun compagnons beide klasse 3 rolstoelers waren. In de poulefases ( 4 poules van 3 ) werd er door beide duo’s alle 2 de wedstrijden vrij eenvoudig gewonnen zodat ze mochten aantreden in de halve finale. Jammer genoeg werden beide halve finales verloren zodoende een gedeelde 3e/4e plaats voor beide mannen.
Alle verdere informatie is te vinden op www.hotak68.nl [l]

Bas Rongen, concentratie ten top .