'Zondag welkom' in Schotse stijl

OSSENDRECHT - Een gezellige middag was het zondag 3 juni tijdens de tweede bijeenkomst van ‘Zondag welkom’ 2018 voor ouderen in de gemeente Woensdrecht die eenzaamheid ervaren. Dit keer organiseerde de Brede Welzijnsinstelling Woensdrecht de middag in De Drieschaar te Ossendrecht.

De activiteit was in Schotse stijl. De bezoekers werden al in stijl ontvangen met muziek van de doedelzak. De ruimte was gevuld met Schotse attributen, kledij en verschillende doedelzakken. Er werd uitleg gegeven over de geschiedenis van de doedelzak, er werd meegezongen en tot slot hadden een aantal mensen de mogelijkheid om zich in de Schotse kledij aan te laten kleden.

Ook de lunch, verzorgd door MFC de Drieschaar, was geheel in stijl. Een soepje, Fish en chips, scones en tot slot een ijsje. Al met al een gezellige middag waar veel is gelachen.

De eerstvolgende ‘Zondag welkom’ vindt plaats op zondag 29 juli in ’t Blickvelt te Woensdrecht. Deze middag zal duren van 16.00 tot 19.30 uur. Dit keer gaan we barbecueën met alle bezoekers. U kunt zich aanmelden tot en met vrijdag 20 juli bij de Brede Welzijnsinstelling Woensdrecht. Telefonisch bereikbaar op (0164) 672049 of via e-mail: balie@bwiwoensdrecht.nl. [l]