Afbeelding
Foto: KNWU

Informatieavond NK Wegwielrennen

HOOGERHEIDE - In het weekend van 30 juni en 1 juli vindt het Nederlands kampioenschap wielrennen plaats in de gemeente Woensdrecht. Op zaterdag 30 juni is er een wedstrijd voor de elite vrouwen en de heren beloften (heren U23) en op zondag 1 juli de wedstrijd voor de elite heren (profs). Inwoners van de gemeente worden uitgenodigd om een informatieavond over het grootse evenement bij te wonen.

De wielerwedstrijd wordt na een aanloop route van circa 48 km vanuit Nispen (gemeente Roosendaal) via alle Brabantse Wal gemeenten verder verreden op een lokaal parcours in Hoogerheide-Woensdrecht. Daar doen de wielrenners vervolgens meerdere rondes.

Informatieavond

De organisatie Golazo Nederland alsmede het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Woensdrecht hecht er veel waarden aan om de bewoners op en aan het parcours goed te informeren over dit grootse wielerevenement. Daarom wordt er op maandag 18 juni een speciale informatieavond gehouden. Daar krijgen omwonenden meer informatie over het evenement en krijgen ze de gelegenheid om vragen te stellen. Algemene informatie is nu al te vinden via www.nk2018.nl/programma.

Informatieavond bewoners:

Datum: Maandag 18 juni 2018
Tijd: Aanvang 19.30 uur
Locatie: Gemeentehuis, Huijbergseweg 3 te Hoogerheide[l]

Route

In Hoogerheide en Woensdrecht wordt een lokaal parcours gereden. Dat gaat via de volgende wegen.

Scheldeweg, Putseweg, Sportlaan, Huijbergseweg, Bunkerbaan (N289), Kooiweg, Verlengde Duinstraat, Wouwbaan, Zandfort, Doelstraat, Nederheide, Bossestraat, Langeweg, Dorpsstraat, Rijzendeweg, Berglaan, Fortuinstraat, Nederheide, Dorpsstraat, Onderstal, Scheldeweg (finish).