Zwemvereniging de Zilvermeeuw toch echt de leukste in de regio!
Zwemvereniging de Zilvermeeuw toch echt de leukste in de regio! M den Ouden

Medailles voor Zilvermeeuw bij zomerwedstrijd

WOENSDRECHT - De laatste (binnen)wedstrijd voor zwemvereniging de Zilvermeeuw is volgens traditie de altijd gezellige Zomerwedstrijd. Hieronymus organiseert, dus wordt er gezwommen in zwembad de Stok in Roosendaal.


Buiten prachtig weer, maar binnen in het zwembad was het tropisch…, prima temperatuurtje voor een Zomerwedstrijd. Het leuke aan deze wedstrijd is ook dat recreanten en wedstrijdzwemmers tezamen mee kunnen doen. Uiteraard wordt de uitslag wel opgesplitst. Bovendien wordt er beoordeeld welke vereniging het thema Zomer het best uitbeeldt. Deze keer was de prijs zonder twijfel weer voor de Zilvermeeuw.
Er werd stevig gezwommen tijdens deze laatste wedstrijd van het binnen seizoen. Vooral onder de recreanten was de strijd fel en werden mooie tijden gezwommen. Ook bij de aanwezige wedstrijdzwemmers zaten een aantal persoonlijke records.
Acht persoonlijke records en twee nieuwe tijden waren het totaalresultaat. Bovendien gingen er vier gouden en twee zilveren medailles mee richting Woensdrecht

Zomerstop
Woensdag en donderdag wordt er nog gezwommen door de Zilvermeeuw. Daarna begint de Zomerstop.
Wel wordt er nog buiten getraind en deelgenomen aan openwaterwedstrijden tot eind augustus. Ook een aantal Zilvermeeuwzwemmers hebben de buitenwaterkoorts te pakken.
Informatie over de Zilvermeeuw is te vinden op www.zvdezilvermeeuw.nl [l]