Afbeelding
Foto: Humphrey Hekhuizen

Nieuwe kunstgrasvelden kleuren ODIO groen

OSSENDRECHT - De nieuwe kunstgrasvelden van ODIO zijn gelegd. Al weken zijn de voorbereidingen voor de komst van nieuwe velden in volle gang, maar afgelopen werd dan eindelijk de groene toplaag gelegd.

In de brandende zon werd er hard gewerkt om de toplaag van de nieuwe velden aan te brengen.

Voetbalvereniging ODIO is enorm blij met haar twee nieuwe kunstgrasvelden. Het was al langere tijd een droom van de club, die begin dit jaar ineens uit het niets heel dichtbij kwam. Toen sloeg de vereniging de handen ineen met de gemeente voor een win-win situatie. ODIO stond twee trainingsvelden af aan de gemeente, waardoor het nieuwbouwproject Noordrand tot grote tevredenheid van wethouder Hans de Waal fors kon worden uitgebreid. In ruil daarvoor kreeg de vereniging twee nieuwe kunstgrasvelden.

Noordrand

In totaal worden er met project Noordrand 21 huurwoningen en 16 koopwoningen gerealiseerd. De woningen zijn duurzaam en levensloopbestendig. De toegangsweg van de nieuwbouwwijk komt richting de Dorpsstraat in Ossendrecht te liggen. Om die nieuwe weg te kunnen realiseren kocht de gemeente enkele maanden geleden nog het pand aan de Dorpsstraat 30 aan.[l]

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding