Jaarmarkt en het participatiecafé vieren feest!

WOENSDRECHT - Feest in Woensdrecht! Het programma begint op 16 augustus met samen koken en eten, in het participatie café ’t Blickvelt. Het participatie café is open vanaf 15.00 uur, we gaan aan tafel om 17.30 uur. Inschrijven om samen te eten kan in de Woensdrechtse Jumbo winkel of per telefoon 06-10895330.

        

Op vrijdag 17 augustus start het reparatie café op hun nieuwe ruime locatie waar ze iedereen kunnen helpen bij het repareren van hun apparaten. Zij gaan dit weer elke eerste en derde vrijdag van de maand doen. De reparatie zijn gratis maar een kleine bijdrage mag altijd zodat ze nog wat gereedschap aan kunnen schaffen.
Zaterdag 18 augustus is er weer de vrijmarkt voor iedereen die iets kwijt wil. Met de start van de kermis .De vrijmarkt begint om 9.00 uur en eindigt om 16.00 uur, de vrijmarkt is voor iedereen gratis.

Jaarmarkt en kermis
Zondag is er de tradionele jaarmarkt met 75 kramen met allerlei producten. Ook de kermis zal al open zijn op de zondagmorgen. Achter het café het Hoefijzer is er de agrarische markt met lekker gebakken achterham en kip. Er zijn leuke zitplaatsen waar je er ook lekker poffertjes kan eten. De ambachtenmarkt met nog een echte klokkenmaker een roofvogelshow met uilen en haviken en nog vele andere activiteiten. En niet te vergeten een groot springkussen voor de kleintjes. Er zijn vele terrassen waar ook live muziek zal zijn. De officiële opening vindt plaats op zondag 11.00 uur op het kolonel Withackerplein. Woensdrecht werkt een burgerinitiatief voor, van Woensdrecht. [l]