Heerlijke Kunst rondom Titurel op het landgoed Bieduinen

PUTTE - Tiende jaar Kunstmanifestatie van 1 tot 30 september, Heerlijke Kunst 2018 rondom Titurel op het landgoed Bieduinen, Putseweg 44 Putte.

Opening is op 1 september om 15.00 uur met een film van Trudie Vrolijk over de wortels en het proces van heerlijke kunst. Daarna een rondwandeling langs de werken met uitleg door de kunstenaars. De expositie is elke dag te bezoeken en op zaterdag en zondag zijn van 14.00 tot 17.00 uur kunstenaars aanwezig.
In de afgelopen maanden zijn 14 kunstenaars aan de slag gegaan om werken te maken. Elke kunstenaar heeft een heel eigen beeld gemaakt uitgaande van het materiaal, de historie of het wezen van de plek. Ook de bewoners en medewerkers hebben het project enthousiast ontvangen en hebben diverse werken gecreƫerd. Deelnemende kunstenaars: Addy van Kempen, Fiore Henken, Elke Zimmerman, Pierrette Schoon, Nell Scheepers, Knoest, Christine Veraart, Lia Reijnders, Irene Weug, Frank Beek, Han Aertsen, Janine Chedd, Jodrike de Koning, Trudie Vrolijk. Tijdens de vijf weekenden in de maand september is er een divers programma: Zie hiervoor op facebook heerlijke kunst of op www. heerlijke kunst.nl U bent van harte uitgenodigd, de toegang is gratis. [l]