Jaarlijkse VAT Quiz op 6 oktober

WOENSDRECHT - De organisatie van de VAT Quiz heeft zich afgelopen periode voorbereid op de komende vakantieperiode. De VAT Quiz van dit jaar staat inmiddels in de steigers en de komende periode zullen de puntjes op de i gezet worden.

De VAT Quiz is een jaarlijkse quizavond, die dit jaar op zaterdag 6 oktober bij Non Plus Ultra in Woensdrecht zal worden gehouden. De VAT Quiz belooft ook dit jaar weer een gezellige avond te worden met vragen over allerhande onderwerpen en natuurlijk ook de onvermijdelijke puzzels. Deelname aan de VAT Quiz staat open voor teams van maximaal 4 personen.
De opbrengsten van de VAT Quiz komen ook dit jaar weer ten goede aan de jeugdafdeling van volleybalvereniging VAT uit Hoogerheide. Met de opbrengsten van de VAT Quiz is het mogelijk om allerlei extra activiteiten voor de jeugd van volleybalvereniging VAT te organiseren.
Inschrijfformulieren voor de komende VAT Quiz zullen aan het einde van de komende vakantieperiode beschikbaar zijn, maar als u wilt meedoen met de VAT Quiz reserveer dan nu 6 oktober 2018 in uw agenda. Wilt u ondertussen informatie wensen over de VAT Quiz dan kunt u een e-mail zenden naar vatquiz@gmail.com.
De organisatie van de VAT Quiz ziet er naar uit u, samen met uw team, op zaterdag 6 oktober te mogen begroeten. [l]