Gezellige middag met o.a. een bingo.
Gezellige middag met o.a. een bingo. dorpspunt 't Blickvelt

'Gezellig we zondag' in dorpspunt 't Blickvelt

WOENSDRECHT - Al enkele jaren worden er door de BWI gezellige zondagen georganiseerd. Op deze manier worden de vaak lege zondagen voor de ouderen leuk opgevuld. Zo komen ze ook elk jaar bij Dorpspunt ’t Blickvelt, Dorpsstraat 49 in Woensdrecht, terecht en die ondersteunen en assisteren met alle plezier.

Tijdens de laatste zondag in augustus, toen er door de BWI een bbq in ’t Blickvelt was georganiseerd, begrepen de vrijwillgers van het Dorpspunt dat er een grote behoefte bestaat om zondagen gezellig op te vullen. Veel mensen zitten op zo’n dag alleen thuis en hebben weinig te doen.
Daardoor ontstond het plan om vanuit Dorpspunt ’t Blickvelt een “gezellig weg zondag”te organiseren. De eerste zondag is op 16 september. De middag begint om 12.00 uur met een lekkere lunch en aansluitend wordt er een bingo georganiseerd. Tijdens de lunch is thee en koffie gratis.

Opgeven
U kunt zich opgeven (uiterlijk 10 septemer) aan de bar van ’t Dorpspunt of bel naar Mirian, 06-81390749. Let op: vol is vol.
Ook voor de volgende maanden zijn de data al bekend: 28 oktober, 18 november en 9 december. Noteer ze alvast op uw kalender. Details volgen nog. [l]