VAT Quiz is klaar voor de afspraak

WOENSDRECHT - Zaterdag 6 oktober aanstaande is het weer zover: Volleybalvereniging VAT organiseert dan weer haar jaarlijkse VAT Quiz. De organisatoren van VAT Quiz kijken er naar uit om u op deze afspraak te ontmoeten.

Evenals bij de vorige edities belooft de VAT Quiz weer een gezellige en spannende avond te worden. De deelnemende teams zullen het die avond in verschillende vragenrondes tegen elkaar opnemen op het gebied van algemene kennis en op het gebied van puzzelvaardigheden.

De VAT Quiz wordt evenals afgelopen jaren georganiseerd bij Non Plus Ultra, Grindweg 2, Woensdrecht en vangt aan om stipt 19.30 uur.

Het inschrijfgeld voor de quiz bedraagt € 20,00 per team. De teams bestaan uit maximaal 4 personen per team. Naast het organiseren van een leuke avond voor de deelnemers is het doel van de VAT Quiz om met de opbrengsten van de quiz extra activiteiten voor de jeugd mogelijk te maken. Zo staat op zondag 30 september 2018 een middag voor de jeugd met de JoinVolleybalTour op het programma.

De VAT Quiz is afgelopen jaar voor veel deelnemende teams uitgegroeid tot een traditie. Wilt u ook deelnemen aan de VAT Quiz, meldt u zich dan aan voor 1 oktober 2018 via vatquiz@gmail.com.

Mocht u vragen hebben over de VAT Quiz dan kunt u zich richten tot het hiervoor vermelde e-mailadres. Nadere informatie over de VAT Quiz en Volleybalvereniging VAT kunt u ook vinden op de website www.vv-vat.nl. [l]