De Bunt in Putte
De Bunt in Putte Foto: Winny de Graaf

De Bunt start Engelse gesprekken in de huiskamer

PUTTE - De Bunt start eind oktober met een nieuw initiatief. Bezoekers kunnen vanaf dan deelnemen aan een cursus Engels. Maar echte lessen zullen dat zeker niet worden. Maar op een ongedwongen manier kunnen de deelnemers wel hun Engels verbeteren.

Het doel van deze gesprekjes zijn om je beter verstaanbaar te maken op bijvoorbeeld je vakantie in het buitenland. Gemakkelijker de Engelse woorden te begrijpen die we in ons dagelijks leven tegen komen. Elke week zullen er andere onderwerpen besproken worden. Denk hierbij aan je kunnen voorstellen, een hotelkamer boeken, eten bestellen, een telefoongesprek voeren, de weg vragen ect.ect.

De eerste serie van 5 bijeenkomsten start op 29 oktober in een kleine groep. Elke maandagmiddag starten deze om 14.00 uur. De kosten € 10,00 voor 5 bijeenkomsten. De Bunt wil het geen lessen noemen omdat de bijeenkomsten in een ongedwongen vooral niet klassikale sfeer plaatsvinden onder het genot van een lekkere kop Engelse Thee met een Lekkere Engelse traktatie erbij. Denk hierbij aan home-made scoons, sandwich of muffins. Ook krijgt men een overzicht mee naar huis zodat men nog eens na kan kijken wat er besproken is tijdens de bijeenkomst.

Bij voldoende animo zullen de bijeenkomsten in het begin van 2019 een vervolg krijgen. Zo leer je ook nog eens andere mensen kennen uit het dorp. Heb je interesse in deze bijeenkomsten neem contact op met De Bunt via www.pcdebunt.nl contactformulier of telefoonnummer 0610510909 of info@pcdebunt.nl.