'Samen welkom zondag' met Sugar en Spice

PUTTE - Na het succes van zondag 16 september, staat ‘Zondag Welkom’ op 21 oktober wederom in het teken van muziek. Gemengd koor Sugar and Spice zal weer een gezellige muzikale middag verzorgen samen met een gastkoor.

Het belooft een middag te worden waarbij mensen kunnen meezingen, dansen en genieten van de muziek. Vanwege het goede doel heeft Sugar and Spice aangeboden om twee zondagmiddagen te verzorgen. Dit keer vindt de middag plaats in de MFC de Biezen te Putte. Om 12:00 uur starten we de middag met een gezamenlijke lunch. Daarna zal gemengd koor ‘Sugar and Spice’ een muzikaal optreden geven. Samen met u maken we er een gezellig middag van. Bent u er ook bij?!

Zondag welkom in oktober op zondagmiddag 21 oktober in De Biezen, Schoolstraat 42, 4645 DA Putte, van 12.00 uur tot ± 15.30 uur. Uiterlijke aanmelddatum: vrijdag 12 oktober. U kunt zich aanmelden bij de Brede Welzijnsinstelling Woensdrecht: tel. (0164) 672049. Website: www.bwiwoensdrecht.nl (onder het kopje evenementen). Er is plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Dus meldt u zich op tijd aan! [l]