Er worden weer verschillende activiteiten gehouden in de Week van het Landschap.
Er worden weer verschillende activiteiten gehouden in de Week van het Landschap. Foto:

AGENDA

Woensdag 10 oktober

Vervallen Bingo

12:00 |

Tot onze spijt moeten we u mededelen dat de bingo avonden van HSV Ok Wa '69 op 10 oktober en 10 november komen te vervallen!

Oosterscheldelezing

14:00 | Non Plus Ultra

Op woensdag 10 oktober zal er een lezing worden gehouden over het belang en waarde van de Oosterschelde. Twee Zeeuwse dames geven een presentatie in beeld, woord, geur en tast. Als U geïnteresseerd bent, bent u van harte welkom. Wel vragen wij een kleine bijdrage voor niet-leden van vrouwen van nu te Woensdrecht. Locatie is Non Plus Ultra, Grindweg 2, Woensdrecht. Zaal is open om half 2, presentatie begint om 2 uur.

Vrijdag 12 oktober

Oud papier

7:30 | Gebruikelijke routes

Ophalen oud papier in Ossendrecht. Vrijdag 12 oktober worden de oud papier containers geledigd door de K.B.O. vanaf 7.30 uur langs de gebruikelijke routes.

Zondag 14 oktober

Week van het Landschap

11:00 | Landgoed Mattemburgh

De Brabantse Wal is tijdens de herfstvakantie 'the place to be'. Van 14 t/m 21 oktober worden er op Landgoed Mattemburgh (Hoogerheide), Bezoekerscentrum De Kraaijenberg en Natuurpodium Brabantse Wal (Bergen op Zoom) activiteiten in de natuur aangeboden voor jong en oud. Op zondag 14 oktober wordt alles uit de kast gehaald voor het Oogstfeest op Landgoed Mattemburgh. Doordeweeks kunnen kinderen zich uitleven als oermens op Bezoekerscentrum De Kraaijenberg tijdens het WoudKamp en staan er bijzondere excursies op het programma. We sluiten de Week feestelijk af met het Theateravontuur en Festival Waterrijk. Programma: www.brabantslandschap.nl/actueel/week-van-het-landschap/