Agenda van 17-10-2018/25-10-2018

Agenda

Donderdag 18 oktober

Lezing over kunstschilder Jacob Jordaens

19:30 | MFC De Biezen

Donderdag 18 oktober wordt er in MFC De Biezen Schoolstraat 42 te Putte een lezing georganiseerd over het leven en werk van de bekende Antwerpse kunstschilder Jacob Jordaens. Lezing wordt verzorgd door de heer Brecht Vanoppen van het Centrum Rubenianum te Antwerpen (www.rubenianum.be). Lezing begint om 19.30 uur en zal ongeveer 50 minuten duren en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Deny van Nijnatten, (email: deny@vnfa.nl).

Openbare vergadering Stichting uit de Kunst

19:30 | MFC De Biezen

Donderdag 18 oktober een openbare vergadering van de Stichting Uit de Kunst, die dan onder meer haar doelstellingen uit een zal zetten. Tevens is er voor een ieder, een werkbespreking van eigen werk dat men voor de vergadering kan inleveren. mfc de Biezen, Schoolstraat 42 Putte, aanvang: 19.30 uur.

Vrijdag 19 oktober

Helpende handen met groene vingers gezocht

11:00 | Kloostertuin

Werken in de tuin afgewisseld met ontspannende meditaties en stiltewandelingen in de mooie kloostertuin in Huijbergen. Geniet van heerlijke, biologisch vegetarische maaltijden en een gezellig samenzijn. Geleid door het ritme van de natuur vormgegeven door Marion. Doe mee met Marions meditatieve tuinweekend 19 t/m 21 oktober. Aanmelden bij mariongieben@hotmail.com.