11e van de 11e in Ostrecht

OSSENDRECHT - - Vorig jaar heeft carnavalsvierend Ostrecht uitgebreid afscheid genomen van Prins Kees I, na een ambtsperiode van maar liefst 11 jaar. Op dit moment staan we aan de vooravond van een nieuw carnavalsseizoen. Op 11-11-2018 om 11 over 11 wordt het nieuwe carnavalsmotto 'T ies passe en mete', gepresenteerd bij de ‘Bronzen’ Os op de Markt. Hierbij zal ons Oske ook kennis maken met de nieuwe Prins van Ostrecht!

Dat er een nieuwe Prins komt, is een zekerheid. Maar wie past de nieuwe prinsensteek? En zou Nar Luukske weer worden herkozen? Deze vragen blijven tot aan 11-11 onbeantwoord.

Traditiegetrouw in Ostrecht worden de Prins en Nar verkozen tijdens de 11-11 viering. Deze plechtigheid wordt gehouden op zondag 11-11 in Café de Snor waar de Raad van Elf om 18:00 uur, tijdens een besloten verkiezing, de Prins en Nar via een stemmingmakende stemming zullen kiezen.

Daarna zijn vanaf 20:00 uur alle carnavalsliefhebbers en belangstellenden van harte welkom in Café de Snor om de presentatie en bekendmaking van de Prins en Nar van 2019 bij te wonen. Tegen 11 uur vertrekt iedereen dan gezamenlijk naar de ‘Bronzen Os’ op de Markt voor een ludieke presentatie van het motto, waarmee dan ook het carnavalsseizoen 2019 officieel wordt geopend. Aansluitend wordt in Café de Snor deze viering voortgezet tot in de kleine uurtjes.

Dus wilt u weten wie de Prins en Nar zijn in 2019 of heeft u gewoon zin in een feestje? Trek dan uw carnavalskostuum weer aan en kom op 11-11 naar Café de Snor in Ostrecht om kennis te maken met de nieuwe Prins van Ostrecht![l]