3e Herwonnen Levenskracht winterrommelmarkt

HOOGERHEIDE - Na het succes van vorig jaar vindt dit jaar de 3de HL winterrommelmarkt plaats en wel op zaterdag 10 november in de Dalizaal van Familyland.

In Hoogerheide zal een groep enthousiaste vrijwilligers de Dalizaal omtoveren tot een paradijs met mooie spullen. Gezien de aankomende feestdagen zal het aanbod hierop gericht zijn. Bent u op zoek naar speelgoed voor uw (klein)kind voor Sinterklaas of op zoek naar een kunstkerstboom en/of sfeerverlichting voor Kerst, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of wilt u liever snuffelen tussen (winter)kleding, (kinder)boeken, elektra, huisraad of ? Dat kan allemaal want alles staat netjes uitgestald te wachten tot de spullen aan een nieuwe eigenaar worden verkocht tegen een vriendelijke prijs. Tevens is er een kleine loterij alsmede een grabbelton voor de kinderen aanwezig waar leuke prijzen in te winnen zijn.

Inzamelen goederen
Door inzameling van goederen in de HL Loods aan de Grindweg in Woensdrecht heeft het aanbod een grote diversiteit opgeleverd. Spullen zijn altijd welkom en kunnen iedere zaterdag aangeboden worden tussen 10.00 uur - 12.00 uur.
De gehele opbrengst gaat naar de activiteiten van Herwonnen Levenskracht, waar onder andere ontspanningsmiddagen voor ouderen, verwendagen en een vakantieweek voor mensen met een beperking voor worden georganiseerd. De organisatie is ontzettend blij met de energie die mensen in deze 3de winterrommelmarkt steken en weet als geen ander dat vele handen licht werk maken. Extra handen zij dan ook altijd van harte welkom. Aanmelden kan via de HL website.

Wilt u meer informatie?
De deuren van de Dalizaal van Familyland (Groene Papegaai 19, Hoogerheide) zijn geopend van 10-16 uur, gratis entree. Voor meer informatie: www.herwonnenlevenskracht.nl, facebook @HL of email naar rommelmarkt@herwonnenlevenskracht.nl. [l]