WOENSDRECHT - Bij het Participatiecafé in Woensdrecht zijn de activiteiten in volle gang. Lees hier wat er in november allemaal nog te doen is!

Iedere woensdag van 10.00 tot 11.30 uur is er een gezellige brei- en haakochtend. Tussen 11.30 en 13.30 uur is er verse soep met brood voor slechts 3 euro. 's Middags om 14.00 uur worden er mooie verhalen voorgelezen voor kinderen.

Iedere eerste en derde vrijdag van de maand kunt u langskomen met uw kapotte apparaten, want dan zijn de mannen van het Reparatiecafé aanwezig!


Vrijdag 16 november
Vanaf 10.00 uur wordt er die dag door Mimi een proeverij van biologische streekproducten verzorgd. Van 14.00 tot 17.00 uur. wordt het Reparatiecafé gehouden. Deze keer in samenwerking met basisschool De Poorte. Leerlingen van de hoogste groepen van deze school gaan samen met de vrijwilligers van het reparatiecafé hun kapotte spullen repareren.


Opening bibliotheek
Dankzij Bibliotheek Huijbergen, die voor dozen vol met boeken heeft gezorgd, zal bij uw Participatiecafé ook op vrijdag 16 november de officiële opening plaatsvinden van Bibliotheek 't Blickvelt. Ieder is van harte welkom tussen 14.00 en 16.00 uur.