Tijdens de gefilmde tocht op juni 2018 van ons fietsclubje langs het Schelde-Rijnkanaal
Tijdens de gefilmde tocht op juni 2018 van ons fietsclubje langs het Schelde-Rijnkanaal

KBO Fietsclub Heen en Terug sluit mooi seizoen af

HUIJBERGEN - KBO Fietsclub Heen en Terug heeft een bijzonder geslaagd fietsseizoen, onder het genot van een etentje en enkele drankjes, afgesloten bij Non Plus Ultra. Het werd een gezellige avond waar al onze fietsvrienden en vriendinnen aan deelnamen.

Ook dit jaar waren er weer 2 prachtige dagtochten bij. De eerste door Jan Kerremans uitgezette tocht van 73 km was op 7 juni, die ditmaal voor het eerst in onze fietsclub door een filmploeg bestaande uit Wino Paes, Joop de Krom, geassisteerd door Harrie Verbrugge werd vergezeld, die op eigen initiatief hadden aangeboden om de verrichtingen van de fietsclub eenmalig digitaal vast te leggen en te bewerken tot een filmversie. Daartoe had Wino de route vooraf verkend en plekken uitgekozen om de mooiste beelden te kunnen schieten. Iedereen was zeer te spreken over deze toch wel verrassende tocht en ook over de inzet en samenwerking met de filmploeg.
De tweede door Tuur van Hoof uitgezette tocht van 69 km was op 13 september. Beide tochten waren een groot succes. Als laatste tocht van dit zeer zonnige fietsseizoen hebben we dit jaar afgesloten door een trip langs de villawijken in het prachtige gebied van de Noorderkempen. Huldiging Kampioene: De Kampioene van dit jaar is met 1011 kilometers Riet Verbrugge geworden. Zij mocht de beker die uitgereikt werd door onze voorzitter Jack van Loon in ontvangst nemen. Harry Straver kwam op de tweede plaats met 886 kilometers. [l]