Nieuwe website voor Dorpsplatform Hoogerheide

HOOGERHEIDE - Dorpsplatform Hoogerheide heeft een nieuw logo en vernieuwde website. Daarmee zet het dorpsplatform in op het verhogen van de interactie met de inwoners. Met de openbare vergaderingen stopt het Dorpsplatform.

DOOR HANNEKE MARCELIS
Het dorpsplatform van Hoogerheide stopt met openbare vergaderingen. Er kwamen te weinig mensen op af. Dat terwijl interactie met inwoners juist belangrijk is voor het platform. Met de nieuwe website hoopt het Dorpsplatform dat te bereiken.

"We hebben besloten om een nieuw logo en een nieuwe website te laten maken. Ons logo staat voor samenwerken, verbinden en versterken. Deze drie pijlers staan voor datgene waarvan wij denken dat het Dorpsplatform Hoogerheide voor dient. We hopen dat op de puzzelstukjes voor de kern Hoogerheide in elkaar gaan passen", laat Eline de Lange van het Dorpsplatform weten. De vernieuwde website is een mix van informatie delen en informatie ontvangen. Naast het delen van plaatselijke evenementen en nieuwsberichten, kun je als bezoeker ook makkelijk een verzoek indienen. Een verzoek om ondersteuning kan heel breed zijn. Naast het gebruiken van het netwerk van het DPF, heeft het platform ook de mogelijkheid om initiatieven te ondersteunen met een financiële bijdrage. "We hopen dat we met onze vernieuwde ideeën aansluiten op de behoefte van de inwoners van Hoogerheide". De website is te bekijken op www.dorpsplatformhoogerheide.nl[l]