AGENDA

Expositie schilderijen

8:30 | Gemeentehuis

Tot 17 februari 2019 zal in het gemeentehuis van Woensdrecht een expositie van schilderijen van Rina Madereel te zien zijn. Woonachtig in Bergen op Zoom en al jarenlang een verdienstelijk kunstenaar van Stichting Uit de Kunst Woensdrecht. Haar schilderijen zijn in hoofdzaak realistisch en haar onderwerpen eenvoudig, omdat ze die in alledaagse dingen zoekt. Ze heeft haar opleiding in België bij het Sisa en St.Lucas gevolgd. Belangstelling voor haar werk en onze kunstkring, kijk op onze nieuwe website: www.kunst-woensdrecht.jimdosite.com

Serie foto's oma

8:30 | Gemeentehuis

In samenwerking met Stichting Uit de Kunst Woensdrecht zal er in de hal van het gemeentehuis van Woensdrecht op woensdag 21 november tot en met 2 december door de fotografe Charlotte Verbeek, afkomstig uit Hoogerheide, een expositie van foto's met het thema ouder worden, getoond. Na haar opleiding aan het AKV St.Joost te Breda, heeft ze de vervolgopleiding aan de Fotovakschool in Rotterdam gevolgd, alwaar ze voor haar minor haar oma gedurende een periode in beeld heeft gebracht. Tegenwoordig volgt ze de opleiding communicatie bij het Avans in Den Bosch en wil ze het fotograferen in deze opleiding inpassen.

Vrijdag 30 november

Bingo

13:30 | De Boulevard

KBO Hoogerheide / Woensdrecht houdt op vrijdag 30 november om 13.30 uur een bingo. De zaal is open vanaf 13.00 uur. Iedereen vanaf 50 jaar is van harte welkom. Tijdens de pauze is er een loterij met mooie prijzen. Graag tot ziens bij: Café / zaal de Boulevard, Raadhuisstraat 119 te Hoogerheide.