Spanning op het BVO Vianden toernooi.
Spanning op het BVO Vianden toernooi. Vianden

Biljarttoernooi BVO Vianden

BREDA - Vanaf maandag 15 januari worden in Gemeenschapshuis Vianden de voorronde-partijen gespeeld van het jaarlijks, door biljartclub Biljarten voor Ouderen Vianden, georganiseerde Libre-toernooi.

Hiervoor hebben zich 98 deelnemers gemeld van 14 clubs vanuit Breda en directe omgeving.

Speelschema

Het speelschema ziet er als volgt uit: Voorronde op maandag 15, vrijdag 19, maandag 22, vrijdag 26 en maandag 29 januari. De 2e ronde wordt gespeeld op vrijdag 2, maandag 5 en vrijdag 16 februari. Tussen 7 en 13 februari onderbreking van het toernooi ivm Carnaval. De 3e ronde vindt plaats op vrijdag 16 en maandag 19 februari. De 4e ronde vindt plaats op maandag 26 februari. De halve finale en finale vinden tenslotte plaats op maandag 5 maart.

Informatie

Alle wedstrijden worden gespeeld in Gemeenschapshuis Vianden, Viandenlaan 3-5 in Breda (Ginneken). Er wordt gestreden om de bekende Vianden- wisselbeker en de prijzen voor de 2e, 3e en 4e plaats.

Gelet op het spannende karakter van het toernooi in de voorgaande jaren, belooft het ook in 2018 weer een toernooi te worden, waarvan de uitslag niet bij voorbaat vaststaat. Het is dus voor belangstellende supporters zeker de moeite waard om deze strijd op het groene laken meteen vanaf de 1e voorronde te komen aanschouwen in Zaal Vianden.

Er is volop voldoende parkeergelegenheid bij Vianden of directe nabijheid op het Schoolakkerplein.

De wedstrijden vinden steeds plaats vanaf 13.00 uur. Evt. info: www.vianden.nl (tel. 5652902) of www.bvovianden.nl[l]