Netwerkbijeenkomst onderwijs en belangenbehartiging

BREDA - Zorgbelang Brabant|Zeeland organiseert in samenwerking met Ieder(in), Landelijk Platform Psychische Gezondheid en Patiƫntenfederatie Nederland op 23 januari een netwerkbijeenkomst over onderwijs en belangenbehartiging in Breda.

Tijdens deze netwerkbijeenkomst brengen zij ouders, jongeren met een chronische ziekte of beperking en adviesraden die met onderwijs te maken hebben samen! Ouders van leerlingen en jongeren met een beperking of chronische ziekte hebben veel kennis en ervaring wat betreft de aandoening van de leerling of het regelen van ondersteuning in het onderwijs. Voor adviesraden en ondersteuningsplanraden is deze informatie zeer waardevol, omdat zij daar gebruik van kunnen maken bij de uitvoering van de regelgeving in het onderwijs.
Ouders en jongeren kunnen vanuit hun ervaringsdeskundigheid informeren en adviseren. Kom ook en maak kennis met elkaar! De bijeenkomst is van 20.00 uur tot 22.00 uur.
Aanmelden kan via: info@zorgbelang-brabant.nl. Vermeld hierbij vanuit welke adviesraad, ondersteuningsplanraad of vanuit welke ouder- of jongerengroep je aanwezig bent. Geef ook de datum op. Enkele dagen voor de bijeenkomst ontvang je een bevestiging. [l]