Team Aanloop heet u van harte welkom.
Team Aanloop heet u van harte welkom.

Ontmoetingsplaats Aanloop ook in Breda

BREDA - Verschillende gemeenten vinden het belangrijk dat er plekken zijn waar inwoners terecht kunnen voor ontmoeting en contact met anderen, zo ook de gemeente Breda.

Deze ontmoetingsplaatsen noemen we Aanlopen. Een Aanloop geeft bezoekers de gelegenheid om zich te oriƫnteren. Dit kan zijn door het leggen van contacten, ontdekken van eigen kwaliteiten, oriƫntatie op lokale activiteiten of misschien wel door het oefenen van vaardigheden. De begeleider van de Aanloop kan met de bezoeker meedenken. Ben je liever bezig dan kan je ook ontspannende bezigheden meebrengen van huis zoals hand -en breiwerk of een eigen tablet. Binnen elke locatie is er altijd een actuele krant aanwezig, klein hobby materiaal en spelletjes. Op de locaties waar een avondopenstelling is, is er ook de gelegenheid om samen een maaltijd te koken en gezellig samen te eten. Voor meer informatie kunt u kijken op onze Facebookpagina; de Aanloop.
Vanaf heden zijn wij ook te vinden in de Haagse Beemden. Op maandagmiddag van 13:30-16:30 uur in 't Kraaienest, Tweeschaar 12. Op woensdagmiddag van 13:30-16:30 uur in Buurthuis Gageldonk, Gageldonksepad 5.