Badmintonvereniging Woodpecker jaarlijks teamtoernooi

BREDA - Op 4 februari gaat het jaarlijkse badmintontoernooi van BC Woodpecker weer van start. Dit toernooi is uitgegroeid tot het grootste badmintontoernooi van Breda. Met zo’n 32 teams uit geheel Nederland kan men spreken van een landelijk teamtoernooi.

Bij deze 27e editie wordt er weer gespeeld in: A-klasse 1e RBB t/m topklasse NBB; B-klasse 2e en 3e klasse RBB/NBB; C-klasse 4e en 5e klas RBB/NBB. Het voornaamste bij het badmintontoernooi is wel, naast het sportieve aspect, de gezelligheid. Vandaar dat teams uit Valkenswaard en Almere al diverse jaren achter elkaar deelnemen aan dit toernooi. Het toernooi wordt ook dit jaar weer gehouden in het Racketcentrum aan de Terheijdenseweg te Breda van 09.00-17.00 uur.

BC Woodpecker is een bloeiende vereniging waar je zowel recreatief als op competitieniveau kan spelen. Zowel bij de senioren als de junioren is er altijd plaats voor nieuwe leden. Kom eens een keer kijken als je badminton een leuke sport vindt. En als je graag wilt proberen om een shuttletje mee te slaan ben je altijd welkom op de donderdagavond in sporthal De Ganzerik. De jeugd speelt van 18.30-20.30u, senioren van 20.30-23.00u. Meer informatie: www.bcwoodpecker.nl of Facebook [l]