NAC onder 17-FC Utrecht onbeslist

BREDA - Er werd niet gescoord bij NAC-17 tegen FC Utrecht. Maar het gemis aan doelpunten maakte het niet minder leuk.

Het werd een felle wedstrijd met een hoog tempo en grimmige duels. NAC-17 kreeg na rust, de eerste helft was voor de gasten, een overwicht maar de mogelijkheden bleven onbenut. Enkele minuten voor tijd leek FC Utrecht toch de winst te pakken, maar slordig werd met de kans omgesprongen.
NAC-19 verloor met 2-1 bij Willem II en staat hierdoor laag in de middenmoot op de ranglijst.. NAC-15 kende via de 0-5 zege geen problemen in Maastricht bij MVV en blijft tweede achter Willem II. NAC-14 bleef bij PEC Zwolle op 0-0 steken en blijft koploper FC Twente in de nek hijgen. NAC-13 speelde met 2-2 gelijk tegen JOVZ en bezet een zevende plaats in een veld van veertien. Bij de Twin Games: NAC-12-PEC Zwolle 11-14 en NAC-11-FC Groningen 10-11.