Fixit zaalvoetbalcompetitie

BREDA - Het is dit seizoen uitermate spannend in de Fixit-zaalvoetbalcompetitie in Sportcentrum Teteringen. Liefst 5 teams strijden nog om de titel. Elke week is er wel een topper en een verliespartij kan zomaar een duikeling op de ranglijst betekenen.

Zaterdag ging de bijzondere aandacht uit naar het Oosterhoutse JONKies en Forza. JONKies is weer helemaal “back in business” na een tegenvallend vorig seizoen en liet dat vooral voor de rust zien tegen Forza. Met soms wervelend voetbal werd Forza naar een 5-2 achterstand gespeeld. Na de pauze bleek JONKies dit niveau niet vast te kunnen houden en wist Forza toch nog een 5-5 gelijkspel uit het vuur te slepen.
Aarts&Co en Buitenhof waren spaarzaam met hun goals. Aarts stond met rust met 2-0 voor zodat er nog voldoende tijd overbleef voor Buitenhof om terug te komen. De verdediging van Aarts gaf geen krimp waardoor er bij het eindsignaal een 3-1 zege voor Aarts op het scorebord stond.
Golden Boys heeft dit seizoen nog niet gewonnen en de spelers zullen nachtmerries hebben over hun doelsaldo. Toch lukte het Unibet niet om in de dubbele cijfers te geraken. Golden Boys kon de tegenstander aardig bijbenen zonder echt zicht te hebben op een goed resultaat. De theepauze kende een voorsprong van 3-1 voor Unibet en ook het tweede gedeelte werd door Unibet met 3-1 gewonnen.
Stand: JONKies 10-20; Andalouse 9-19; Unibet 9-18; Aarts&Co 9-18; Forza 9-17; Golden Boys 10-3; Buitenhof 10-1.

Programma 24 februari
16.00u Buitenhof-Unibet
17.00u Forza-Aarts&Co
18.00u Andalouse Breda-JONKies [l]