Koren zoeken zangers voor uitdagend project

ULVENHOUT - Gemengd Koor Ulvenhout o.l.v. Paul Henken en Kamerkoor Enchanté o.l.v. Frank van Nimwegen gaan samen een prachtig concert verzorgen in de Sacramentkerk op 4 november.

Op het programma staan onder meer het Stabat Mater van J. Rheinberger en het Requiem van dirigent/componist Frank van Nimwegen. Het KlarinetNsemble uit Hilvarenbeek begeleidt het stuk dat wordt uitgevoerd in de Sacramentskerk. Om dit concert in volle schoonheid te kunnen brengen, zoeken de koren voor dit jubileumproject gemotiveerde en ervaren projectzangers. De repetities starten in maart. Het Gemengd Koor Ulvenhout houdt de inloopavond op woensdag 7 maart vanaf 20:00 uur in de Pekhoeve in Ulvenhout. De vaste repetitieavond van het GKU is de woensdagavond. Kamerkoor Enchanté repeteert op dinsdag. Als projectlid kunt u zelf bepalen welke dag bij u past en aansluiten bij de groep die op die dag repeteert.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anton van Beek, voorzitter Kamerkoor Enchanté, tel. 06-23571666 of emailvoorzitter@kamerkoor-enchante.nl; Dolfje de Bont, voorzitter van Gemengd Koor Ulvenhout, tel. 076-564020/06-55191909, debontdolfje@gmail.com, www.kamerkoor-enchante.nl, www.ulvenhoutskoor.nl [l]